Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων

Tα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, για πολλούς, μοιάζουν σαν μια ξεπερασμένη τεχνολογία σε μια εποχή που κυριαρχεί το ψηφιακό. Ωστόσο, η αγορά των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων συνεχίζει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, προσφέροντας νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα καθιστούν πιο χρήσιμα και αποδοτικά από ποτέ.
Μερικές από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων είναι:

 • Πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον: Τα σύγχρονα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα είναι σχεδιασμένα να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων και στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος των επιχειρήσεων.
 • Ενισχυμένη συνδεσιμότητα: Συνδεδεμένα στο δίκτυο, τα νέα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα επιτρέπουν την αποστολή εγγράφων προς εκτύπωση ή σάρωση από οποιαδήποτε συσκευή εντός του δικτύου, αυξάνοντας την ευελιξία και την παραγωγικότητα.
 • Πολυλειτουργικότητα: Πέρα από την απλή φωτοαντιγραφή, τα σύγχρονα μηχανήματα διαθέτουν ενσωματωμένο σαρωτή, επιτρέποντας την ψηφιοποίηση εγγράφων σε υψηλή ποιότητα. Αυτό διευκολύνει την αρχειοθέτηση και την κοινοποίηση των εγγράφων σε ψηφιακή μορφή.Είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που εξυπηρετεί την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ροής εργασίας. Επιπλέον, με το scan to email, επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλλουν έγγραφα απευθείας στο email τους.
 • Ψηφιακή αρχειοθέτηση και αποθήκευση στο cloud: Τα ψηφιοποιημένα έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν απευθείας σε servers εντός του δικτύου της επιχείρησης ή ακόμα και απευθείας σε υπηρεσίες cloud storage, εξασφαλίζοντας την ασφαλή φύλαξή τους και την εύκολη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή.
 • Κεντρικός έλεγχος: Οι διαχειριστές δικτύου μπορούν να ασκήσουν αυστηρό έλεγχο στα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, ορίζοντας δικαιώματα χρήσης, παρακολουθώντας τη χρήση των πόρων και μειώνοντας την κατανάλωση χαρτιού.
 • Έξυπνες συσκευές με μειωμένη κατανάλωση χαρτιού: Τα νέα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού, όπως η δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και η αυτόματη αντιγραφή ταυτότητας διπλής όψης σε μία σελίδα.
 • Ενισχυμένη ασφάλεια: Τα σύγχρονα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας χρήστη και κρυπτογράφηση δεδομένων, διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα των ευαίσθητων εγγράφων.
 • Εκτύπωση από κινητές συσκευές (mobile print): Χάρη στην ενισχυμένη συνδεσιμότητα, τα νέα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα επιτρέπουν την αποστολή εγγράφων προς εκτύπωση απευθείας από smartphones και tablets, διευκολύνοντας τη διαδικασία εκτύπωσης εν κινήσει.

Τι είναι το Scan To Email;

Η λειτουργία Scan To Email σας επιτρέπει να σαρώσετε ένα έγγραφο και να το αποστείλετε άμεσα μέσω email, ακόμη και στη διεύθυνσή σας.
Σε τι σας εξυπηρετεί η λειτουργία Scan To Email:

 • Μπορείτε να σαρώσετε ένα έγγραφο που θέλετε να στείλετε στους συναδέλφους σας για επεξεργασία και αποθήκευση.
 • Η λειτουργία αυτή μπορεί άτυπα να αντικαταστήσει το fax και, κατ’ επέκταση, να μειώσει την κατανάλωση χαρτιού.
 • Σας επιτρέπει να μειώσετε τον αποθηκευτικό χώρο στον υπολογιστή σας, αποθηκεύοντας τα έγγραφα απευθείας στο email σας αντί να καταλαμβάνουν χώρο στον σκληρό δίσκο.
 • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, αποστέλλοντας ένα τιμολόγιο στους πελάτες σας για την αποπληρωμή οφειλών.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά αρχεία σε ψηφιακή μορφή.
 • Μπορείτε να αποστείλετε ένα αρχείο που μόλις έχετε σαρώσει και να το αποθηκεύσετε σε κάποια υπηρεσία cloud.

Εν κατακλείδι, τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα δεν είναι πλέον απλές συσκευές αναπαραγωγής εγγράφων. Πρόκειται για πολυλειτουργικά εργαλεία που μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, στην εξοικονόμηση πόρων και στη βελτίωση της ροής εργασίας των επιχειρήσεων. Εφόσον επιλέξετε το κατάλληλο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη των τελευταίων τεχνολογιών και να κάνετε άλμα προς ένα πιο σύγχρονο και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον.


Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε το γραφείο σας με ένα σύγχρονο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα; 

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Tilematiki Direct: http://www.tilematikidirect.gr/ για να ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας από κορυφαίες μάρκες. Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα.

Ενδιαφέρεστε για αγορά/μίσθωση ή ενοικίαση ανακατασκευασμένου φωτοτυπικου μηχανήματος;

Call Us preloader