Τα προτερήματα ενός ανακατασκευασμένου φωτοαντιγραφικού μηχανήματος

Η αγορά ενός νέου φωτοτυπικού είναι μια δαπανηρή υπόθεση, ειδικά για επιχειρήσεις με περιορισμένο προϋπολογισμό. Μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση είναι η αγορά ενός ανακατασκευασμένου φωτοτυπικού. Τα ανακατασκευασμένα φωτοτυπικά είναι μηχανήματα που έχουν αποσυναρμολογηθεί, επισκευαστεί και αναβαθμιστεί από ειδικούς. Είναι μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς να υποσκελίζεται η ποιότητα ή η αξιοπιστία του μηχανήματος.

Η σωστή επιλογή ενός ανακατασκευασμένου μηχανήματος είναι μια επένδυση που εξασφαλίζει ανώτερη απόδοση αξίας των χρημάτων σας. Με τιμές που κυμαίνονται από 35% έως 50% σε σύγκριση με τα νέα αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών συστημάτων, είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Η εγγύηση και η υποστήριξη που συνοδεύουν τα ανακατασκευασμένα μηχανήματα είναι εφάμιλλα των ολοκαίνουργιων ομολόγων τους και μάλιστα με μεγαλύτερη ευελιξία στην παροχή τους. Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά πλεονεκτήματα για κάθε απαιτητικό πελάτη που αναζητά την απρόσκοπτη λειτουργία ενός μηχανήματος με μειωμένο κόστος απόκτησης.

Στην Τηλεματική Direct, πριν την παράδοσή του, κάθε ανακατασκευασμένο μηχάνημα υποβάλλεται σε ολοκληρωμένο έλεγχο λειτουργικότητας. Αυτό το στάδιο διασφαλίζει ότι το μηχάνημα εκτελεί απρόσκοπτα όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες χωρίς δυσλειτουργίες ή ενοχλητικούς θορύβους, εξασφαλίζοντας άριστη λειτουργικότητα.

Κάθε μηχάνημα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση άριστης λειτουργίας και πλήρες συμβόλαιο συντήρησης. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει πλήρης κάλυψη για τη συντήρηση και την αντικατάσταση όλων των αναλώσιμων και ανταλλακτικών μόλις προκύπτουν.

Αν λοιπόν ψάχνετε για αξιόπιστο και οικονομικό φωτοτυπικό, ένα ανακατασκευασμένο φωτοτυπικό, από την Τηλεματική Direct, είναι η καλύτερη επιλογή.
Έτσι θα είστε σίγουροι και διπλά κερδισμένοι από την επιλογή σας.

Ενδιαφέρεστε για αγορά/μίσθωση ή ενοικίαση ανακατασκευασμένου φωτοτυπικου μηχανήματος;

Call Us preloader