ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε. ιδρύθηκε το 2000.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στον χώρο του Αυτοματισμού Γραφείου, με ιδιαίτερη έμφαση στην πώληση φωτοαντιγραφικών (ασπρόμαυρων, έγχρωμων), φαξ, πολυμηχανημάτων, μηχανημάτων σχεδίου, plotter, scanner μεγάλου format και περιφερειακά μηχανήματα εκτύπωσης.

Σημειώνεται επίσης πως καινοτομεί, προσφέροντας πρωτοποριακές τεχνολογίες και πρακτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων που καλύπτουν τον βιομηχανικό και εμπορικό τομέα, ενώ μέσα από συνεχή έρευνα σε παγκόσμια βάση, εμπλουτίζει διαρκώς την σειρά των προϊόντων της με νέα πρωτοποριακά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα στις πιθανές λύσεις τις οποίες προτείνει.

Η εταιρία επιπλέον, εξειδικεύεται στην εισαγωγή, ανακατασκευή, εμπορία και υποστήριξη των μεγαλύτερων κατασκευαστών του κόσμου.

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, προσαρμοσμένες απόλυτα στις δικές τους συγκεκριμένες ανάγκες, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση των προϊόντων μας.

Αξίζει να τονιστεί σε αυτό το σημείο πως η ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε., επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα των εταιρειών και τα διαθέτει στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Η ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε.

μπορεί να προτείνει

τις καλύτερες -τεχνικά και οικονομικά- λύσεις.

Εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή τεχνογνωσία.

Aξιοποίηση ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων.

Υλοποίηση σε όλες τις απαιτούμενες εφαρμογές.

Με μία επίσκεψη στο χώρο μας ή επικοινωνώντας μαζί μας θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα των μηχανημάτων που διαθέτουμε και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα για την επιχείρηση σας.

Υποστηρίζουμε Πωλήσεις και Services των παρακάτω εταιρειών:
preloader