Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης (Managed Print Services)

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης από την Τηλεματική Direct Α.Ε.

  Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης (MPS)

  • Μειώστε το κόστος εκτύπωσης σας έως και 55%
  • Αυξήστε την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας
  • Αύξηση της ασφάλειας των εκτυπώσεων
  • Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Οι υπηρεσίες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης (MPS) της ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ DIRECT Α.Ε. είναι ευέλικτες με δυνατότητα να αναπτυχθούν περαιτέρω. Συνδυάζουν τόσο τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, όσο και την τοποθέτηση των απαραίτητων συστημάτων, λογισμικού, καθιστώντας έτσι ομαλή μετάβαση των εκτυπώσεων της επιχείρησης σας σε μία ελεγχόμενη και απλή λειτουργία.

Βοηθούν την επιχείρηση σας να μειώσει το κόστος εκτύπωσης, να αυξήσει την αποδοτικότητα των υπαλλήλων της, να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των εκτυπώσεων, να βελτιώσει τις διαδικασίες ροής των εργασιών χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες εκτύπωσης, καθώς και να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Όλα τα παραπάνω γίνονται βάσει των ακριβών στοιχείων – αναγκών που συλλέγονται από την επιχείρηση σας.

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε. Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης (MPS)

Γνωρίζετε το συνολικό κόστος εκτύπωσης στην επιχείρηση σας;

Διαθέτετε την εμπειρία και τη γνώση για να ελέγχετε τις δαπάνες εκτύπωσης σας; Με τις υπηρεσίες MPS, οι πελάτες μας αποκτούν τη γνώση και την ικανότητα να ελέγχουν το κόστος τους αλλά και τον απαιτούμενο χρόνο τους.

Τα παραπάνω εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση χρημάτων καθώς και την βελτίωση της αποδοτικότητας των υπαλλήλων σας (ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για την εκτύπωση και περισσότερο χρόνο για να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, ακόμα καλύτερα).
Οι υπηρεσίες MPS της ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ DIRECT Α.Ε. δεν απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις. Μπορούμε να επιτύχουμε παρόμοια αποτελέσματα σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Οι λόγοι για τους οποίους μας εμπιστεύονται:

  1. Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης.
  2. Έχουμε περισσότερα από 17 έτη πείρας ως εταιρεία Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτύπωσης.
  3. Μπορούμε να διαχειριστούμε περισσότερες από μία (1) συσκευές εκτύπωσης του ίδιου κατασκευαστή ή ακόμη και πολλών κατασκευαστών ταυτόχρονα.
  4. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24 ώρες επί 365 ημέρες.

Αφού διαβάσετε τις σημαντικότερες παραμέτρους για να κάνετε την επιλογή σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας παρακάτω, για να βρούμε την ιδανικότερη επιλογή για εσάς

4 Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε MPS

1

Μειώστε το κόστος εκτύπωσης σας έως και 55% και αυξήστε την αποδοτικότητα των υπαλλήλων σας.

Γνωρίζετε πόσα χρήματα ξοδεύετε για τις εκτυπώσεις στην επιχείρηση σας; Πόσες εργατικές ώρες καταναλώνονται για τις διαδικασίες αυτές;

Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν το γνωρίζουν. Οι επιχειρήσεις στις  οποίες έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας, έχουν μειώσει το συνολικό κόστος εκτύπωσης τους μέχρι και 55%.

Οι υπηρεσίες MPS κάνουν απλή και εύκολη τη διαδικασία εκτύπωσης με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η αποδοτικότητα των υπαλλήλων της επιχείρησης και να γίνεται καλύτερη διαχείριση του χρόνου της.

2

Αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων.

Σε περίπτωση που κάποιο μηχάνημα σας εμφάνισε έναν κωδικό, χρειάζεται service, έπαθε βλάβη μία συσκευή, τελείωσε ο γραφίτης ή χρειάζεστε κάποιο άλλο αναλώσιμο υλικό.

Όλα αυτά είναι μεγάλο χάσιμο χρόνου για τους υπαλλήλους σας, οι οποίοι θα πρέπει να διακόψουν την εργασία τους και να προσπαθήσουν να διορθώσουν το πρόβλημα ή να καλέσουν το τεχνικό τμήμα για βοήθεια.

3

Εξασφάλιση της ασφάλειας των εκτυπώσεων σας.

Με την χρήση των συσκευών (εκτυπωτών, φωτοαντιγραφικών, πολυμηχανημάτων), δημιουργούνται αυτόματα αρχεία με τις πληροφορίες που τυπώνετε.

Αυτά τα αρχεία αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο της συσκευής σας, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες σας να μπορούν εύκολα να υποκλαπούν.

4

Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η εταιρεία μας έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στη φροντίδα την προστασία του περιβάλλοντος και κατ' επέκταση συμπράττει στο ευρύτερο έργο για τη διατήρηση ενός βιώσιμου κόσμου και τη διαφύλαξή του για τις μελλοντικές γενιές.

preloader