Συμβόλαια Συντήρησης Φωτοτυπικών Μηχανημάτων

Συντήρηση Φωτοτυπικών Μηχανημάτων - Τηλεματική Direct Α.Ε.

Συμβόλαια Συντήρησης Φωτοτυπικών Μηχανημάτων

 • Συγκεκριμένο ή Προβλέψιμο κόστος συντήρησης
 • Γρήγορη επίλυση προβλημάτων
 • Πρόσβαση σε υποστήριξη λογισμικού
 • Απεριόριστη πρόσβαση στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών
 • Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη
 

Η ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε. παρέχει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που έχουν φτιαχτεί για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες, μικρών ή μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και του δημόσιου τομέα. Τα Συμβόλαια Συντήρησης Φωτοτυπικών Μηχανημάτων παρέχουν τεχνική υποστήριξη όπου, όταν και όπως την χρειάζεστε. Η συγκεκριμένη τεχνική υποστήριξη αυτή γίνεται στο χώρο σας ή μέσω του Διαδικτύου.

6 Λόγοι, για τους οποίους πρέπει να κάνετε Συμβόλαιο Συντήρησης Μηχανημάτων με την ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε.

 1. Συγκεκριμένο ή Προβλέψιμο κόστος συντήρησης: Τα αναλώσιμα υλικά, εκτός των συρραπτικών και του χαρτιού, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της υπηρεσίας.
 2. Τρόποι υποστήριξης: Για τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση τόσο στην ηλεκτρονική υποστήριξη της εταιρείας μας ή να μιλήσετε με το έμπειρο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.
 3. Γρήγορη επίλυση προβλημάτων: Άνω του 30% των ζητημάτων των πελατών μας επιλύονται άμεσα μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου.
 4. Πρόσβαση σε υποστήριξη λογισμικού: Άνω του 90% των ζητημάτων των πελατών που αφορούν λογισμικά προβλήματα επιλύονται (από απόσταση) μέσω διαδικτύου.
 5. Απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.
 6. Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη: όταν απαιτείται η παρουσία τεχνικού για την επίλυση προβλήματος του εξοπλισμού σας, ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα έρθει στο χώρο σας μέσα στις επόμενες 8 εργάσιμες ώρες.

Αφού διαβάσετε τις σημαντικότερες παραμέτρους για να κάνετε την επιλογή σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας παρακάτω, για να βρούμε την ιδανικότερη επιλογή για εσάς

Τα Συμβόλαια Συντήρησης Φωτοτυπικών Μηχανημάτων της ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε. είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες.

Περιλαμβάνουν:

 1. Εγκατάσταση του μηχανήματος
 2. Εκπαίδευση των χειριστών του μηχανήματος από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας κατά την εγκατάσταση καθώς επίσης και την δωρεάν παροχή εμβόλιμων πληροφοριών εκπαίδευσης των χειριστών του μηχανήματος. 
 3. Δωρεάν επανορθωτική συντήρηση.
 4. Δωρεάν προληπτική ή κατασταλτική συντήρηση.
 5. Δωρεάν παροχή οποιωνδήποτε ανταλλακτικών χρειάζονται αντικατάσταση.
 6. Δωρεάν παροχή οποιωνδήποτε αναλωσίμων υλικών χρειάζονται αντικατάσταση, ακόμη και του γραφίτη (εκτός συρραπτικών και χαρτί). 
 7. Δωρεάν παροχή νέων πιθανώς τεχνολογικών βελτιώσεων του μηχανήματος μετά την αρχική εγκατάσταση. 
 8. Δωρεάν επίλυση προβλημάτων μέσω διαδικτύου.

Τα Συμβόλαια Συντήρησης Φωτοτυπικών Μηχανημάτων της ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ DIRECT Α.Ε. παύουν να ισχύουν στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ξένο προς την εταιρεία μας υλικό, επέμβει τεχνικός μη συμβεβλημένος με την εταιρεία μας και τέλος όταν γίνεται χρήση αντίθετη προς τις οδηγίες χρήσεως του μηχανήματος και τη συνιστώμενη μηνιαία παραγωγική ικανότητα του μηχανήματος.

 

Μπορούμε να αναλάβουμε service προϊόντων των παρακάτω εταιρειών:
Ricoh
Develop
Samsung
Cartadis
Contex
Infineer
Infotec
Kip
Roland
Gestetner
Lanier
Rex-Rotary
Vidar
preloader