Η HP ανακοινώνει την περάτωση της εξαγοράς της Samsung $1B

Δύο Γίγαντες της βιομηχανίας εκτύπωσης αντιμετωπίζουν μαζί την “Ημέρα 1”

της Marlene Orr

Την 1η Νοεμβρίου 2017, μόλις 14 μήνες από την πρώτη είδηση, η HP Inc. ολοκλήρωσε την εξαγορά της εκτυπωτικής επιχείρησης της Samsung. Η ημέρα ολοκλήρωσης, η οποία είναι γνωστή ως Ημέρα 1, αντιπροσωπεύει την πλήρη ενσωμάτωση των δύο εταιρειών σε έναν εκτυπωτικό γίγαντα, συνδυάζοντας την ηγετική θέση της HP στην αγορά με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια, με το μακρύ ιστορικό καινοτομίας και επενδύσεων Ε & Α συνώνυμων με το σήμα της Samsung.

HP + Samsung: ένας συνδυασμός κερδίζοντας

Καθώς οι δύο εταιρείες γίνονται μία, η HP Inc εξομοιώνει με το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας της Νότιας Κορέας πολυλειτουργικές και πολυλειτουργικές εκτυπωτικές τεχνολογίες, ενισχύοντας τη θέση του αντιγραφικού A3 της HP και την επιχείρηση εκτύπωσης λέιζερ A4. Μεταφέρονται επίσης στην HP τα περισσότερα από 6.500 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εκτύπωσης και μια ομάδα R & D περίπου 1.300 με εμπειρία στην τεχνολογία λέιζερ, τα αναλώσιμα και τα αξεσουάρ.

Σε μια πρόσκληση αναλυτή, ο Tuan Tran, Γενικός Διευθυντής και Παγκόσμιος Διευθυντής Γραφείων Λύσεων Γραφείου στην HP Inc., έδωσε μια σύντομη επισκόπηση της στρατηγικής της εταιρείας που προχωράει. “Έχουμε φέρει κοντά σε 6.000 υπαλλήλους και μαζί τους ένα σωρό IP,” είπε ο Tran. “Εδώ στην Κορέα, υπάρχει πολύς λόγος για εορτασμό, καθώς οι ομάδες μας συνδυάζονται.”

Η HP σχεδιάζει να συνεχίσει με εστίαση λέιζερ στην προσπάθειά της να πάρει μερίδιο από την αγορά φωτοαντιγραφικών προϊόντων 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων, παρέχοντας καινοτομία και επιχειρηματική απόδοση χάρη στο χαρτοφυλάκιο της Samsung A3 και σε ένα δίκτυο συνεργατών. Η Tran σημείωσε ότι η HP θα συνεχίσει να ενισχύει την επιχείρηση εκτύπωσης A4 με τη δύναμη τόσο της μάρκας HP όσο και της Samsung.

“Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα, υπηρεσίες και υποστήριξη για τα προϊόντα της Samsung στην αγορά για πέντε χρόνια”, δήλωσε ο Tran. “Και έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε το εμπορικό σήμα της Samsung για δύο χρόνια. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που αναπτύσσονται εδώ στα εργαστήρια της Κορέας που θα συνεχίσουν να πωλούν στο εγγύς μέλλον. “Μετά από αυτή την περίοδο δύο ετών, νέα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν κάτω από το εμπορικό σήμα HP. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι θα συνεχίσουν να διανέμουν συσκευές εκτύπωσης με το όνομα της Samsung στην Κορέα, λόγω της ισχύος και του μεριδίου αγοράς του συγκεκριμένου εμπορικού σήματος.

Αλλά τι γίνεται με την ασφάλεια;

Με τη μεγαλύτερη εστίαση της HP στην ασφάλεια της εκτύπωσης, πώς θα ενσωματωθεί το χαρτοφυλάκιο της Samsung με τις κορυφαίες προδιαγραφές ασφαλείας της HP; Το χαρτοφυλάκιο της HP περιλαμβάνει ισχυρή ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένου του HP Connection Inspector, ανίχνευση εισβολής κατά τη διάρκεια εκτέλεσης, BIOS αυτοεπεξεργασίας και λίστα επιτρεπόμενων λευκωμάτων. Η HP αναγνωρίζει ότι η τρέχουσα σειρά προϊόντων της Samsung έχει μια κληρονομιά B2C και συνεπώς δεν διαθέτει το υψηλό επίπεδο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που βρίσκεται στις συσκευές εκτύπωσης της HP. Αλλά η Tran δεν αποθαρρύνεται: “Αποκτάμε αυτή την ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων μηχανικών, οι οποίοι θα είναι επιφορτισμένοι με την κατανόηση της ανάγκης για ασφάλεια στο βαθύτερο επίπεδο και την οικοδόμηση της ασφάλειας σε επίπεδο πυριτίου”.

Leave a Comment

preloader