Τρίτη χρονιά επιτυχίας για την Konica Minolta, 3 συστήματα Konica Minolta κέρδισαν βραβεία BLI 2015 PRO

Τρία συστήματα Konica Minolta – το bizhub Press 1052, το 2250P και το C1100 – τιμήθηκαν πρόσφατα με βραβεία BLI PRO ως «Εξαιρετικές Μηχανές Παραγωγής» στις κατηγορίες μονόχρωμης μικρού και μεσαίου όγκου εκτύπωσης, και μονόχρωμης μεσαίου και υψηλού όγκου εκτύπωσης.

Λαγκενχάγκεν/Γερμανία 19 Νοεμβρίου 2014

Τρία συστήματα Konica Minolta – το bizhub Press 1052, το 2250P και το C1100 – τιμήθηκαν πρόσφατα με βραβεία BLI PRO ως «Εξαιρετικές Μηχανές Παραγωγής» στις κατηγορίες μονόχρωμης μικρού και μεσαίου όγκου εκτύπωσης, και μονόχρωμης μεσαίου και υψηλού όγκου εκτύπωσης. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Konica Minolta Business Solutions Europe κερδίζει τα πολυπόθητα αυτά βραβεία. Η απόδοση κάθε συστήματος εντυπωσίασε σαφώς την κριτική επιτροπή BLI. Όπως σημείωσε ο David Sweetnam, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου BLI και Υπηρεσιών Έρευνας, η C1100 παρουσίασε «μια εντυπωσιακή γενικά απόδοση» και η Press 2250P ήταν μια «εξαιρετική και οικονομικά αποδοτική επιλογή». Ο Pete Emory, Διευθυντής του Εργαστηρίου Δοκιμών BLI, περιέγραψε την Press 1052 ως «ένα εξαιρετικό μείγμα όλων των πιο σημαντικών στοιχείων  σε περιβάλλοντα μονόχρωμης παραγωγής».

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η PRESS 1052 κέρδισε ένα βραβείο BLI 5  αστέρων για την παραγωγικότητα της», δήλωσε ο Michael Mølbæk, Ανώτερος Διευθυντής στη Διεύθυνση Παραγωγικής Εκτύπωσης της Konica Minolta Business Solutions Europe. «Είμαστε ακόμα υπερήφανοι για τα βραβεία BLI PRO για τις μηχανές PRESS 2250P και PRESS C1100, η τελευταία με πολύ υψηλές βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα συστήματα παραγωγικής εκτύπωσης μας μπορούν να ικανοποιήσουν τις υψηλότερες προσδοκίες της αγοράς.»

“Εξαιρετικό μείγμα των πάντων”

Η bizhub PRESS 1052, με 105 σελίδες ανά λεπτό, είναι η νικήτρια του βραβείου  BLI’s 2015 PRO στην κατηγορία «Εξαιρετική μονόχρωμη μικρού μέχρι μεσαίου όγκου εκτύπωσης συσκευή παραγωγής». Ισοβαθμώντας ή ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές της σε όλες σχεδόν τις 20 δοκιμές ταχύτητας, η μηχανή αυτή κέρδισε την υψηλότερη BLI βαθμολογία 5 αστέρων για την παραγωγικότητα της και ξεπέρασε όλους τους ανταγωνιστές της εκτυπώνοντας στην ονομαστική ταχύτητα της μηχανής κατά την παραγωγή εργασιών με εναλλαγή πολλαπλών δίσκων και με επικαλυμμένων ένθετων. «Δεν είναι απλώς πολύ παραγωγική», είπε ο Pete Emory, «…προσφέρει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες χειρισμού των μέσων εκτύπωσης, καθώς και οι ικανότητες εισόδου και εξόδου του χαρτιού της είναι τόσο υψηλές που μπορεί να λειτουργεί για περίπου οκτώ ώρες πριν απαιτηθεί η προσοχή του χειριστή».

“Εντυπωσιακή γενική απόδοση”

Κερδίζοντας υψηλές βαθμολογίες σε όλους τους τομείς και σε όλες τις κατηγορίες που καλύπτονται από τα τεστ BLI’s Production Field Test, η bizhub PRESS C1100 με  100 σελίδες ανά λεπτό, είναι η νικήτρια στα βραβεία BLI’s 2015 PRO στην κατηγορία «Εξαιρετική έγχρωμη μεσαίας εκτύπωσης μηχανή παραγωγής». Ως μία από τις καλύτερες συσκευές παραγωγικής εκτύπωσης που έχει αξιολογήσει μέχρι σήμερα η BLI, η PRESS C1100 κέρδισε όχι λιγότερα από 4,5 αστέρια (με ανώτερη βαθμολογία τα 5 αστέρια) σε όλες τις εξετασθείσες κατηγορίες. «Η bizhub PRESS C1100 θα είναι μια καλή επιλογή σε περιβάλλοντα παραγωγής μεσαίου όγκου, ανεξάρτητα από το αν η παραγωγικότητα, η ποιότητα της εικόνας, ο χειρισμός των μέσων ή η ευκολία χρήσης είναι βασικά στοιχεία ενδιαφέροντος» δήλωσε ο David Sweetnam. «Η μηχανή αυτή ήταν μία από τις λίγες μονάδες παραγωγής που κέρδισαν την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων BLI για τη συνοχή του χρώματος, του κείμενου και των λεπτών γραμμών. Επίσης ξεπέρασε σε επιδόσεις τους πλησιέστερους ανταγωνιστές της, κατά την εκτύπωση σε Α3 και μεγαλύτερο χαρτί».

“Οικονομικά αποδοτική επιλογή”

Ο εντυπωσιακός χειρισμός χαρτιού, η ισχυρή παραγωγικότητα και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που βοηθούν στην επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας εικόνας της bizhub PRESS 2250P, κέρδισαν το βραβείο BLI’s 2015 PRO στην κατηγορία «Εξαιρετική μονόχρωμη, μεσαίας έως υψηλής εκτύπωσης μηχανή παραγωγής». Η BLI τόνισε συγκεκριμένα την απόδοσή της σε Α3 και μεγαλύτερα μέσα, όπου ξεπέρασε την απόδοση των ανταγωνιστικών συσκευών. Άλλα πλεονεκτήματα της μηχανής που συνέβαλαν στην απόκτηση του βραβείου PRO, ήταν η εκτεταμένη δημιουργία ροής εργασιών, οι προηγμένες δυνατότητες προγραμματισμού σε επίπεδο σελίδας, η λειτουργία drag-and-drop hot folder, ο εύκολος στη χρήση κατάλογος μέσων καθώς και η Tone Curve λειτουργία της Konica Minolta, η οποία παρέχει στους χρήστες δυνατότητες προγραμματισμού επαγγελματικού επιπέδου. Καταλήγωντας ο David Sweetnam υπογραμμίζει τα δυνατά σημεία της μηχανής αυτής που θα φέρουν μεγάλα οφέλη: «Τα αποτελέσματά μας δείχνουν σαφώς πως η bizhub PRESS 2250P είναι μια εξαιρετική και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους οργανισμούς που εισέρχονται στη βραχυπρόθεσμη αγορά εκτύπωσης βιβλίου».

preloader