Η Konica Minolta ανακοινώνει επίσημα την κυκλοφορία των νέων μηχανημάτων υψηλής ταχύτητας.

Η Konica Minolta Business Solutions U.S.A., Inc. (Konica Minolta), ο ηγέτης στις βιομηχανικές και εμπορικές λύσεις εκτύπωσης και συσκευασίας, ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη κυκλοφορία της νέας σειράς AccurioPress C14000, υψηλής ταχύτητας ψηφιακών μηχανημάτων με toner.

Το AccurioPress C14000 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσω μιας παρουσίασης στο PRINTING United τον Οκτώβριο του 2019. Η επίδειξή του έγινε μπροστά σε εάν πολύ δεκτικό κοινό από πελάτες , δημοσιογράφους και αναλυτές. Όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες του – την υψηλή ταχύτητα του και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσέφερε. Ακόμα, εντύπωση προκάλεσαν και τα νέα τετράγωνα TU-510 trimmer – χαρακτηριστικά του προϊόντος που προσφέρουν αυξημένη αποδοτικότητα και κερδοφορία για τους επαγγελματίες της εκτύπωσης.

Το AccurioPress C14000 εκτυπώνει 140 σελίδες A4 ανά λεπτό (ppm) και το C12000 120 ppm, αντίστοιχα.Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους καταδεικνύει την αποστολή της Konica Minolta να είναι ηγέτης στην αγορά εκτύπωσης υψηλής τεχνολογίας με βάση τον γραφίτη. Μέσω ατομικών συνεντεύξεων με πελάτες,το προϊόν αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει τον μετασχηματισμό τους δημιουργώντας λύσεις από κοινού, οι οποίες διευρύνουν τις επιχειρήσεις τους μέσω προηγμένων αυτοματισμών, λιγότερων ανθρώπινων σημείων επαφής και υψηλότερης παραγωγικότητας.Με απλά λόγια, ο νέος τύπος σχεδιάστηκε από το μηδέν με εκτεταμένες εισροές πελατών, για να είναι ψηφιακό εργοστάσιο εκτύπωσης.

“Η ναυαρχίδα μας, ο εκτυπωτής AccouroPress C14000, θα επεκτείνει περαιτέρω τις προσφορές της Konica Minolta στην αγορά εκτύπωσης υψηλής τεχνολογίας”, δήλωσε ο Kevin Kern, ανώτερος αντιπρόεδρος της Υπηρεσίας Επιχειρηματικών Πληροφοριών και σχεδιασμού προϊόντων Konica Minolta. Αυτή η παρουσίαση του προϊόντος είναι μια σημαντική παγκόσμια πρωτοβουλία για την Konica Minolta, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας, καθώς κατασκευάζουμε προϊόντα με βάση τις πραγματικές ανάγκες τους ώστε να είναι πιο αποτελεσματικά και κερδοφόρα σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά”.

Ευκαιρίες για επέκταση των επιχειρήσεων

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς AccurioPress C14000 καθιστούν τα προϊόντα αυτά ιδανικά για τους πελάτες που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα μέσω της αποτελεσματικότητας και της ταχύτητας ανάπτυξης της επιχείρησής τους. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνουν:

  • Ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι 140 σελ / λεπτό
  • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ανάλυση που ισοδυναμεί με 3.600×2.400 dpi
  • Άψογη εκτύπωση σε μια σειρά μέσων εκτύπωσης, από υφές με υφή έως συνθετικά και φακέλους μέχρι 450 gsm
  • Εκτύπωση με banner, εκτύπωση διπλής όψης έως 35 “και απλή δυνατότητα 51”
  • Εξαιρετικά ευέλικτο inline φινίρισμα με το ολοκαίνουργιο τετράτροχο TU-510

Το μηχάνημα είναι ακόμα ικανό να εκτυπώνει ένθετα οκτώ φύλλων και καλύμματα βιβλίων για φινίρισμα εκτός σύνδεσης. Και για να βελτιωθεί περαιτέρω η απόδοση , η εκτύπωση φακέλων μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση του τυπικού φούρνου.

Λειτουργική αποτελεσματικότητα μέσω βελτιώσεων εκτύπωσης και έξυπνων αξεσουάρ

Σε συνδυασμό με το βελτιωμένο εργαλείο βελτιστοποίησης ποιότητας IQ-501 της Konica Minolta, η νέα πρέσα μετράει αυτόματα και συνεχώς το χρώμα, ώστε η προκύπτουσα έξοδος να εξασφαλίζει απαράμιλλη συνέπεια εκτύπωσης.Βελτιωμένη δισδιάστατη διόρθωση εγγραφής επιτυγχάνεται επίσης μέσω της υψηλότερης ανάλυσης εξόδου. Οι βελτιωμένες επιλογές επιθεώρησης αυτοκινήτου προσφέρουν εκτεταμένες επιδόσεις επιθεώρησης, επαληθεύοντας την ποιότητα εκτύπωσης και ανιχνεύοντας τώρα ραβδώσεις και κηλίδες καθώς και ελαττώματα.

Ο αυτόματος αισθητήρας ανίχνευσης μέσων είναι στάνταρ σε αυτά τα μοντέλα, ανιχνεύοντας το απόθεμα και αντιστοιχίζοντας τον κατάλληλο δίσκο, εξαλείφοντας τις χρονοβόρες ρυθμίσεις χαρτιού και σφάλμα του χειριστή, μειώνοντας τα απόβλητα και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Οι πελάτες θα αποκομίσουν τα οφέλη από το στιγμιαίο inline φινίρισμα χρησιμοποιώντας την TU-510 Versatile Trimmer Unit, ένα trimmer με τέσσερις άκρες και το creaser, που επιτρέπει πλήρη φινίρισμα υποστήριξης για πανό, φυλλάδια, διαφημιστικό ταχυδρομείο και ειδική επιλογή κοπής επαγγελματικών καρτών.

Επιπλέον, ο LS-507 Large Stacker υποστηρίζει υψηλότερη ταχύτητα, επιτρέπει την παράκαμψη banner και προσφέρει στους χειριστές το πλεονέκτημα της εκφόρτωσης ενώ το μηχάνημα είναι ακόμα σε λειτουργία, ένα άλλο νέο πλεονέκτημα που προστέθηκε στην διευρυμένη γραμμή AccurioPress της Konica Minolta.

Η σταθερότητα, η υψηλή ανθεκτικότητα και ο μειωμένος χρόνος downtime βελτιώνουν το TCO

Με τη μεγιστοποίηση και σταθεροποίηση της ποιότητας εκτύπωσης IQ-501, η αντιστοίχιση χρωμάτων και η εγγραφή από την πρώτη εκτύπωση στην τελευταία – ακόμη και κατά τη διάρκεια των μακρύτερων εκτυπώσεων – οι πελάτες θα επωφεληθούν από την παραγωγή πιο χρησιμοποιήσιμων εκτυπώσεων και λιγότερων απορριμμάτων.Το AccurioPress C14000 / C12000 μεγιστοποιεί το χρόνο εκτέλεσης, προσφέροντας έναν εξαιρετικά αξιόπιστο κύκλο λειτουργίας 2,5 εκατομμυρίων εκτυπώσεων A4 ανά μήνα με διπλάσια χωρητικότητα τόνερ προηγούμενων μοντέλων.

Πηγή: Printing Impressions

Leave a Comment

preloader