Η Konica Minolta επεκτείνει τη γραμμή bizhub i-Series

Η Konica Minolta έχει επεκτείνει τη νέα της σειρά bizhub i-Series με το λανσάρισμα τριών νέων έγχρωμων Α3 πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFP).Τα νέα bizhub C450i, bizhub C550i και bizhub C650i είναι μέρος των πολυλειτουργικών συσκευών επόμενης γενιάς που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ψηφιακές ροές εργασιών.

Όπως σε όλα τα μοντέλα της σειράς προϊόντων bizhub i-Series, οι προσθήκες παρουσιάζουν ένα νέο παράδειγμα για το πώς οι πολυλειτουργικές συσκευές καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων, εξυπηρετώντας έναν ασφαλή και έξυπνο τεχνολογικό κόμβο για να αυξήσουν τη συνδεσιμότητα γραφείου, εξήγησε ο Konica Minolta.

Τα τρία νέα έγχρωμα πολυμηχανήματα A3 έρχονται στην τρέχουσα σχεδίαση μοντέλων bizhub i-Series με μια νέα οθόνη γρήγορης αντιγραφής τύπου κάρτας και διάφορες εφαρμογές με ενσωματωμένη καθοδήγηση. Επιπλέον, η πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία widget επιτρέπει την ενσωμάτωση και λειτουργία απευθείας από την αρχική οθόνη του MFP. Ομοίως, η λειτουργία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζεται από την ίδια ισχυρή κεντρική μονάδα επεξεργασίας τετραπλού πυρήνα και τυπική μνήμη 8 GB και 256 GB συν προαιρετική μονάδα SSD 1 TB.

Τα νέα bizhub C450i, C550i και C650i προσφέρουν μια επιλογή από ταχύτητες εκτύπωσης 45ppm, 55ppm ή 65ppm, αντίστοιχα. Αντικαθιστούν τα μοντέλα bizhub C458, bizhub C558 και bizhub C658.

Η υπεύθηνη προϊόντων της Konica Minolta Europe, Μαρία Χαρλαμπίδη, δήλωσε: “Αυτά τα τρία νέα MFP όχι μόνο προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για χειρισμό εγγράφων αλλά και ως έξυπνη συσκευή που γίνεται ουσιαστικά η καρδιά του ψηφιακού γραφείου του πελάτη. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης με το ευρύ φάσμα εφαρμογών που διατίθενται από το Konica Minolta Marketplace, το οποίο είναι προεγκατεστημένο σε κάθε συσκευή.Επιπλέον, θέτοντας την ανάγκη του πελάτη για υψηλή επιχειρησιακή απόδοση στην καρδιά κάθε λύσης MFP, μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω της πλατφόρμας Απομακρυσμένης Υπηρεσίας”.

Αυτά τα πολυμηχανήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργούν με εργαλεία ροής εργασίας, όπως το Konica Minolta’s Dispatcher Suite, που είναι στρωμένο με επιλογές ασφάλειας μέσω των υπηρεσιών bizhub SECURE.

Τα τρία νέα MFP διαθέτουν τροφοδότη εγγράφων διπλής σάρωσης που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 φύλλα, με ταχύτερη ταχύτητα σάρωσης 280 ipm. Διαθέτουν επίσης μεγάλους νέους σχεδιαστές με ενσωματωμένο μη αυτόματο συρραπτικό. Τα νέα μοντέλα bizhub i-Series με υψηλότερη ταχύτητα διαθέτουν επίσης έναν αυτόματο ευφυή αισθητήρα μέσων που ανιχνεύει το βάρος του χαρτιού και τον τύπο του μέσου εκτύπωσης, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του κόστους για πρόσθετη υποστήριξη IT και επισκευή για αποφυγή εμπλοκών χαρτιού.

Leave a Comment

preloader