Η Konica Minolta με την επιτυχημένη παρουσία της στην Ipex ανοίγει νέους κύκλους εργασίας καθαρής αξίας πάνω από 3.500.000 ευρώ.

 

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο 01 Απριλίου 2014
Η Konica Minolta, ο μεγαλύτερος εκθέτης στην IPEX 2014, γιορτάζει την επιτυχημένη παρουσία της στην έκθεση καθώς συνεχίζει την επέκταση της σε νέες αγορές. Συνολικά υπολογίζεται ότι η IPEX θα αποδώσει νέους κύκλους εργασιών ύψους 3.500.000 ευρώ.

 

Ένας από τους κορυφαίους πόλους έλξης ήταν το KM-1 με τρείς παρουσιάσεις ανά ημέρα. Στην διάρκεια των επιδείξεων, επιβεβαιώθηκε ότι το τελευταίο στάδιο δοκιμών, θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος, στις εγκαταστάσεις επιλεγμένων πελατών στην Ιαπωνία, στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, με την πλήρη παραγωγή να ξεκινά μέσα στο 2015. Το KM-1 θα βοηθήσει τις εμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου της εκτύπωσης, να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, καλύπτοντας νέες αγορές και βοηθώντας στην εξατομίκευση του μικρού τιράζ εκτυπώσεων στο χώρο της συσκευασίας. Το ΚΜ-1 είναι ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για μικρό τιράζ εκτυπώσεων, εξαιρετικά αυστηρές προθεσμίες παράδοσης και διεργασία μεταβλητών δεδομένων. Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στον τομέα των εμπορικών εκτυπώσεων και της συσκευασίας.

Επενδύοντας σε νέες εφαρμογές στην IPEX, η Konica Minolta παρουσίασε την ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα C70RLC στημένη για εκτύπωση ετικετών roll-to-roll με ταχύτητα ως 18 m/min. Το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της Konica Minolta καλύπτει τον τομέα εμπορικών εκτυπώσεων, συσκευασίας, μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις, εκτύπωση εγγράφων, εταιρική ταυτότητα, εκδόσεις on-demand, direct mail, εκτύπωση ετικετών, εκτύπωση 2 φωτογραφιών, αυτοματοποίηση ροής εργασίας, προ-εκτυπωτικές και μετά-εκτυπωτικές λύσεις συνεργατών καθώς και εφαρμογές cross-media.

Ο Γενικός Διευθυντής Διεθνούς Marketing της Konica Minolta Olaf Lorenz δήλωσε ότι: “στην IPEX όλα ήταν όπως θέλαμε να είναι και εκπληρώσαμε όλους τους στόχους μας. Είχαμε 600 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος καθημερινά από εν δυνάμει πελάτες, έχουμε ήδη λάβει 40 επίσημες επιστολές ενδιαφέροντος για ψηφιακά συστήματα και λύσεις καθώς και έναν αξιόλογο αριθμό πωλήσεων.

Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας από τέτοιου είδους εκθέσεις είμαστε πεπεισμένοι ότι η IPEX θα μας αποδώσει νέες πωλήσεις της τάξης των 3.500.000 εκατομμυρίων ευρώ” και πρόσθεσε ότι: ” από την καθημερινή επαφή και τις συζητήσεις με τους εκατοντάδες επισκέπτες, που είχε η ομάδα των ειδικών μας, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένας κόσμος ευκαιριών για τους παρόχους εκτυπώσεων, να βελτιώσουν τον κύκλο εργασιών τους μέσα από έναν αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο και τις αξίες που δημιουργούνται μέσα από τις τόσες νέες εφαρμογές.

Επίσης είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στην πρώτη γραμμή της επανάστασης των νέων μέσων επικοινωνίας, όπου η εκτύπωση εξακολουθεί να αναγνωρίζεται ως κινητήριος μοχλός και ουσιαστικό μέρος του επικοινωνιακού μείγματος.

Leave a Comment

preloader