Η Konica Minolta στην Ipex

Στην έκθεση Ιpex του Λονδίνου, στις 24 – 29 Μαρτίου 2014, η Konica Minolta θα παρουσιάσει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς Production Printing μέσω των υπηρεσιών , λύσεων και νέων τεχνολογιών οι οποίες σκοπό έχουν να φέρουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους συνεργάτες μας.

Η ανάδειξη πραγματικών επιχειρηματικών ευκαιριών, με ζωντανές επιδείξεις των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, θα είναι στο επίκεντρο της παρουσίας μας στο 1.200 τ.μ. περίπτερο N1 C130.

Επιτυχημένα παραδείγματα συνεργατών μας από όλη την Ευρώπη και άλλες παρουσιάσεις θα αναδείξουν, γιατί το production printing είναι μια ιδιαίτερη ιστορία επιτυχίας για την Konica Minolta, το μεγαλύτερο εκθέτη στο Ipex . Η Konica Minolta έχει αυξησεί σημαντικά την πελατειακή της βάση κατά την τελευταία δεκαετία για να γίνει ηγέτης της αγοράς cut-sheet μικρής και μεσαίας παραγωγής.

O Olaf Lorenz , Γενικός Διευθυντής Διεθνούς Μάρκετινγκ , της Konica Minolta Business Solutions Europe , δήλωσε : ” Η Ipex θα είναι μια τέλεια ευκαιρία για να δείξουμε τις δυνατότητες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις , σε όλες τις πλατφόρμες, αφού είμαστε σήμερα περισσότερο από ένας πάροχος εκτύπωσης . Βοηθάμε τους συνεργάτες μας να βελτιστοποιήσουν τα έσοδα τους μέσω της ανάπτυξης νέων λύσεων , με τη δημιουργία αξίων και μακροχρόνιες σχέσεις . ”

Κεντρικό ρόλο σε αυτές τις πρωτοβουλίες στήριξης της Konica Minolta, για λύσεις και υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών θα είναι η πλατφόρμα Digital1234, η οποία παρέχει προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες μας μέσω της εξοικονόμησης χρημάτων , την αύξηση της παραγωγικότητας , την προσθήκη νέων υπηρεσιών και τη δημιουργία αυξημένης κερδοφορίας .

Ο κ. Lorenz πρόσθεσε: « Η ψηφιακή εκτύπωση ανοίγει μια σειρά από νέες ευκαιρίες. Μέσα από τη δική μας ανάπτυξη λογισμικού και σε συνεργασία με τους ,προσεκτικά επιλεγμένα, εταίρους μας, έχουμε την παγκόσμια ηγετική θέση σε εφαρμογές που αναπτύσσονται σε εξέχουσα θέση , όπως η αυτοματοποίηση της ροής εργασίας , το web- to-print , η εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων και cross media . Με τα εργαλεία μας καλύπτουμε επίσης τις τρέχουσες τάσεις, όπως το cloud computing και την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια . “

Σχετικά με Konica Minolta στο Ipex

Η Konica Minolta θα αποτελέσει σημαντική κινητήρια δύναμη στην αναδιαμόρφωση της τάσης του κλάδου και των αντιλήψεων στην έκθεση Ipex , όπου θα είναι και ο μεγαλύτερος εκθέτης . Πρωτοποριακή τεχνολογία που θέτει νέα πρότυπα θα συμπληρώνονται από σεμινάρια χρήσης της πλατφόρμας Digital1234 .Επίσης στην έκθεση αναμένονται ανακοινώσεις προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και ειδήσεων οι οποίες θα περιλαμβάνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το KM – 1. Έξω από την παραδοσιακή εκτύπωση, τη συσκευασία και το βιβλίο, νέες προτάσεις θα καλύψουν τις ετικέτες και τις συσκευασίες . Το αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ , cross media , η διαχείριση χρώματος και οι υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων θα είναι επίσης ένα βασικό σημείο εστίασης , όπως και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου . Όλα υποστηρίζουν την στρατηγική της Konica Minolta για τη διαμόρφωση μακροχρόνιων επιχειρηματικών συνεργασιών μέσω της παροχής υπηρεσιών για τους πελάτες σε όλες τις πλατφόρμες .Η Konica Minolta θα παρέχει thought-leadership στους επισκέπτες , τόσο στο περίπτερό της όσο και αλλού στην Ipex , συμπεριλαμβανομένης του World Print Summit.

Η Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH , με έδρα το Langenhagen της Γερμανίας , είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Konica Minolta Inc. , με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνία και αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας Business Technologies της.

Η Konica Minolta Inc εκπροσωπείται από θυγατρικές εταιρείες και διανομείς σε περισσότερες από 50 χώρες στην Ευρώπη , τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) . Με πάνω από 30.600 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο (Ιούνιος του 2012) , η Konica Minolta Business Technologies σημείωσε καθαρές πωλήσεις άνω των 5,0 δισ. ευρώ το οικονομικό έτος 2011 /12.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία, επισκεφτείτε το www.konicaminolta.eu.

Λεπτομέρειες για το Digital1234 στο www.Digital1234.biz

Leave a Comment

preloader